Gouden profiel tips: Gebruik deze tips voor een succesvol datingprofiel

Het kiezen van een foto voor je datingprofiel is vaak al lastig. Laat staan het schrijven van een goede uitnodigende introductie op je dating profiel. Je wilt natuurlijk dat je profiel interesse wekt en de beste kant van jezelf laat zien. Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden, dat je wellicht door de bomen het bos niet ziet. Hier vind je een overzicht van de beste Gouden profiel tips: Gebruik deze tips voor een succesvol datingprofiel.

Gouden profiel tips: Gebruik deze tips voor een succesvol datingprofiel

1. Titel
Het allereeste wat opvalt wanneer dating site gebruikers naar jowu profiel kijken is je titel en of Aanhef. Zorg dat deze duidelijk, kort en krachtig is. Probeer het beste van jouw profiel in 1 zin samen te stellen. Soms kan het helpen om de titel als laatste aan te maken, daar je een beter idee hebt van de inhoud van je profiel.

2. Fotos
Het allerbelangijkste van je profiel zijn de fotos. Niet alleen omdat mensen liever fotos kijken dan tekst lezen, maar ook omdat men door jouw fotos een goede indruk van jou kunnen krijgen. Zoals wat draag je graag, je gezichtsuitdrukking, zie je er vriendelijk uit, ben je zelfverzekerd etc. Zorg ervoor dat jouw fotos het beste van jezelf laten zien, maar ga niet over de top. Gebruik geen overmatige filters en kleuren of fotos waarop je niet goed zichtbaar bent. Het is belangrijk jezelf goed te laten zien op een positieve manier en fotos te gebruiken van hoge kwaliteit.

Gouden profiel tips: Gebruik deze tips voor een succesvol datingprofiel

 

3. Beschrijving
Je beschrijving kan je beste opdelen in de volgende categorien. Wie ben je? Waar ben je naar opzoek? Wat zijn jouw hobbies? Beantwoord deze vragen in een natuurlijke manier, en schrijf vooral geen betoog. Je wilt jezelf positief laten overkomen en een goede eerste indruk afgeven.

4. Eigenschappen
Wanneer je je eigenschappen beschrijft, focus dan op eigenschappen waarvan jij weet dat andere mensen deze aan jou waarderen. Bijvoorbeeld gevoel voor humor, zorgzaam, levensgenieter etc. Er zullen maar weinig mensen zijn die deze eigenschappen niet aantrekkelijk vinden.

5. Interesses
Wanneer jij iets verteld over je interesses zorg dan dat je interesses bnaar voren komen die mensen over het algemeen positief vinden zoals sporten, dans, creatieve hobbies, reizen, eten, koken, films etc.. Interesses die redelijk algemeen zijn zullen jou makkelijker een aanknopingspunt geven met iemand anders.

Gouden Tip: Jouw profiel = jij op je best
Jouw profiel is je visitekaartje. Hier horen dus met name je kwaliteiten in thuis. Denk eens na over welke positieve eigenshappen jij hebt, wat vinden mensen leuk een aantrekkelijk aan je. Probeer met de juiste beschijving fotos en interesse de beste kant van jezelf te laten zien.

Vragen en of feedback over Gouden profiel tips: Gebruik deze tips voor een succesvol datingprofiel? Klik dan hier en neem contact met ons op. Pas de dating profiel tips direct toe en klik hier om een gouden profiel aan te maken op Relatieplanet

 

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *