Wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

Benieuwd wat een vrouw in een man zoekt en waar vrouwen naar opzoek zijn in een relatie? Dit is wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

1. Humor

Niks is chamanter dan een man die goede humor heeft. Wij vrouwen willen een man die ons aan het lachen kan maken, maar ook om jou kan lachen. Want eerlijk is eerlijk, een man met humor maakt je relatie een stuk luchtiger en gezelliger.

2. Passie

Wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

Vrouwen willen een man die passie heeft voor jou, jullie relatie en het leven. Een man die de liefde met je bedrijft uit passie, en niet alleen uit lust. Maar ook een man die een eigen passie heeft, een passie voor het leven. Zowel emotioneel als fysiek. Of dit nou sport, zijn werk of iets creatiefs is. Niets is aantrekkelijker dan een man die een passie heeft welke positieve energie geeft aan zijn leven en daardoor jullie relatie beter maakt.

3. Zorgzaam

Elke vrouw wil een man die voor haar zorgt, en er voor haar is wanneer zij hem nodig heeft. En man die haar naar de huisarts brengt wanneer nodig, en een man die haar ophaalt omdat het donker en al laat is, een man die áltijd luistert naar jouw zorgen en je gerust kan stellen wanneer dit nodig is. Vrouwen zoeken een levenspartner die zorgzaam is en een positieve bijrdrage levert aan jullie relatie wanneer je hem echt nodig hebt.

4. Doorzettingsvermogen

Wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

Een man die nergens hard voor wil en kan werken is een regelrechte afknapper. Een man die ondanks tegenslagen tóch doorzet om die ene droombaan te krijgen, die wedstrijd te winnen of die er alles aan doet om de verbouwing eigenhandig maar dan wel écht af te maken, dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Want een man die opgeeft is geen echte man. Daar zijn alle vrouwen het unaniem over eens.

5. Levenslust

Een man die het leven omarmt, het leven als een geschenk ziet en geniet van elk moment, dat is wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Een levenspartner die haar mee uit neemt, ondernemend is en positief zijn leven leeft. Vrouwen vinden mannen interessant die zelfs als het leven even niet mee zit, nog weten te vertellen hoe mooi het leven is. En zeg eerlijk, dat maakt ook jouw leven een stuk mooier!

Wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

 

5. Betrouwbaarheid

Wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

 

Een man die écht voor jou kiest, een man waar je op kunt bouwen, ook als alles lijkt fout te gaan. Iemand die over jullie strubbelingen spreekt en vervolgens een oplossing zoekt. En hoe dan ook je altijd trouw zal zijn. Als een man écht betrouwbaar is, is het pas hubby-material. En met oog op de toekomst kan dat nog wel eens heel belangrijk zijn.

7. Creativiteit

Wat is nou mooier dan een creatieve man, iemand die jou verrast en af en toe meeneemt naar de leukste plekjes. Een relatie die jullie relatie verrijkt met nieuwe ideeen en die nooit verveelt! Wij vrouwen zoeken een man die vooral niet saai is. een partner waar je jezelf over 30 jaar nog mee ziet! De creatieve man, dat is de man waar wij vrouwen ons leven mee willen delen.

Gebruik onze zoekmachine en vind hier de beste dating site die bij jou past!

Dit is wat vrouwen écht willen: Deze 7 eigenschappen zoekt elke vrouw in een man!

This post was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *