De Top 10 Beste Dating Sites in Nederland

Het bepalen van de beste dating sites van Nederland is niet eenvoudig, want hoe bepaal je wat de beste dating site van Nederland is? Nederland telt momenteel meer dan 70 dating sites, en geen enkele site is hetzelfde. We hebben daarom een lijst opgesteld met de belangrijkste meetpunten, Elke dating site in Nederland hebben we hier een ranking op gegeven tussen de 1 en de 10. Onderwerpen waar we op gemeten hebben zijn, aantal leden, prijs, activiteit leden, gebruiksvriendelijkheid, services zoals mobiele app, veiligheid en beoordelingen. Hier vind je de De Top 10 Beste Dating Sites in Nederland.

 

10. Secondlove – Score 8.6

Second Love is een dating site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of opzoek zijn naar een spannende affaire of avontuur. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto’s zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap.Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online daten door berichten te sturen en via de site te chatten. Al meer dan 600.000 mensen schreven zich in bij second love, daarmee is deze datingsite de grootste vreemdgaan en affaire website van Nederland!

Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Doordat er een strenge controle op de profielen plaatsvind weet je zeker dan de andere leden op een serieuze manier contact willen maken. Fake profielen zullen dus zo veel mogelijk worden verwijderd. Second love heeft een helpdesk voor al jouw vragen en opmerkingen. De klantenservice is zowel per mail of telefonisch bereikbaar. Dit is de beste site voor vreemdgaan in de top 10 beste dating sites in Nederland.

Klik hier en bezoek Secondlove nu!

9. Parship – Score 8.7

Parship is een internationale dating site, actief in maar liefst 14 landen met ruim 10 miljoen leden. Deze datingsite wordt gezien als dé dating site met de hoogste kans op een goede match.
Parship Nederland is niet voor iedereen. De online datingsite richt zich specifiek op hoger opgeleiden en is hier bijzonder succesvol in. De meeste leden op Parship zijn op zoek naar een serieuze relatie, slechts een klein percentage komt hier op zoek naar one night stands.

Je kunt op de site een gratis persoonlijkheidstest doen, je mag foto’s aan je profiel toevoegen en online flirts wisselen. Ook contactverzoeken ontvangen en sturen tot een maximum van drie per dag is gratis. wanneer je interesse hebt in een lidmaatschap, dan moet je rekenen op een maand abonnement van €29,90 of duurder.

Klik hier en bezoek Parship nu!

 

8. Gaybuddy.nl – Score 8.8

Zoals de naam van de website al zegt, kun je op de website Gaybuddy op zoek gaan naar een man of vrouw die net als jou homoseksueel is. De één heeft behoefte aan een vaste relatie, terwijl de ander zich heeft aangemeld voor een spannende one night stand. Aanmelden en het aanmaken van een profiel doe je bij Gaybuddy geheel gratis, alleen voor het hebben van een premium profiel zijn kosten verbonden.

Een groot pluspunt van Gaybuddy is dat je via de goede en uitgebreide zoekfunctie altijd wel iemand kan vinden die aan jouw verwachtingen voldoet. Gaybuddy is een van de populairste dating sites, er is dan ook altijd wel iemand online om mee te chatten. Dit is de beste homofiele dating site voor de top 10 beste dating sites in Nederland.

Klik hier en bezoek Gaybuddy.nl nu!

 

7. 50 Liefde.nl – Score 8.8

50liefde richt zich op singles tussen de 45 jaar en de 65 jaar. Deze datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit voor gebruiks vriendelijkheid. Mensen die niet heel bedreven zijn met een computer kunnen toch prima terecht op deze dating site. Op 50 liefde ben je niet aan het goede adres als jij kortstondige flirts of one stands wilt. Voor een duurzame, leuke en serieuze relatie kun jij je wel aanmelden op deze populaire datingsite.

Opvallend is dat er niet bekend is hoeveel leden er op dit moment actief zijn op 50liefde. Op de website word gesproken over ‘duizenden leden’ maar niet over concrete aantallen. Wel is er transparantie over de man / vrouw ratio die op het moment van review 57% man en 43% vrouw is. De site vermeld tevens dat er in het afgelopen jaar ruim 1 miljoen berichten zijn verstuurd wat volgens de  site duidt op veel actieve leden.

Klik hier en bezoek Liefde.nl nu!

 

6. Elite Dating – Score 8.9

Ben je opzoek naar een serieuze relatie op niveau? Dan is Elite Dating (voorheen bekend als Edarling) voor jou de beste optie. Elite Dating is er voor de zelfbewuste, serieuze single die op zoek is naar een stabiele en langdurige relatie. Heb je geen zin om eindeloze profielen door te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt goed bij je past, dan is Elite Dating jouw beste kans.

Elite Dating onderscheid zich van andere dating sites met een uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Elite Dating een test samengesteld die helpt om jouw perfecte match te vinden. Deze test kijkt naar wat voor een persoon jij bent, en ook naar wat jij zoekt in een partner. Ben je sportief, vind je uiterlijk belangrijk of moet je partner passende humor hebben? Al deze vragen spelen mee bij het vinden en matchen van de juiste partner. Elite Dating doet het belangrijkste onderzoeks werk alvast voor jou, hierdoor blijft er meer tijd over voor kwalitatief daten! Elite Dating is de beste dating site voor hogeropgeleiden in de top 10 beste dating sites in Nederland.

Klik hier en bezoek Elite Dating nu!

De Top 10 Beste Dating Sites in Nederland

5. 50plusmatch – Score 9.2

50plusmatch is een succesvolle online dating site die specifiek gericht is op vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze datingsite is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Via de site kom je gemakkelijker in contact met singles die opzoek zijn naar een fijne levenspartner.

50plusmatch is getest en door het tv programma KASSA van de Vara en uitgeroepen tot de beste datingsite in de categorie 50 plussers. De datingsite is veelzijdig, makkelijk in gebruik en bied een gemeenschap voor activiteiten. Het is mogelijk om zowel met een gratis als betaald lidmaatschap berichten te sturen en ontvangen. Het primium lidmaatschap bied extra functionaliteiten en is beschikbaar vanaf 7,95 euro per maand voor een jaar abonnement. Dit is de beste website voor 50plussers in de top 10 beste dating sites in Nederland.

Klik hier en bezoek 50plusmatch nu!

 

4. Match4me –  Score 9.2

Match4me is een datingsite speciaal voor hogeropgeleide singles (HBO/WO). Match4me is sinds 2001 actief in Nederland en is inde afgelopen jaren enorm hard in populariteit gegroeid. Sinds de oprichting van Match4me zijn er al meer dan 500.000 berichten verstuurd via de datingsite. Match4me is een van de weinige dating sites waar meer vrouwen dan mannen actief zijn (single mannen sla je kans). De verhouding ligt volgens Match4me op 55% vrouwen en 45% manen.

Match4me is een uitnodigende en frisse website waar je echt zin krijgt om te gaan daten. De site werkt net even anders als de meeste dating sites. Unieke features zijn bijvoorbeeld dat je je eigen evenement kan organiseren. Ook kun je op de site bloggen en is er een video-wall aanwezig, waar je youtube filmpje bij je profiel kunt uploaden om je profiel verder te personaliseren. Er staan inmiddels duizenden mensen op Match4me ingeschreven. De van oorsprong Nederlandse site en is inmiddels ook in andere landen actief, zoals België en Zweden.

Klik hier en bezoek Match4me nu!

 

3. Relatieplanet – Score 9.4

Relatieplanet is met meer dan 500.000 maandelijks actieve leden en meer dan 200.000 waargebeurde liefdesverhalen, de grootste dating site van de Benelux. Relatieplanet een van de oudste en bekendste datingsites van Nederland en België. De site is sinds 2002 actief en is al 9 jaar op rij de populairste datingsite van Nederland verkozen door de Website van het jaar verkiezingen. Volgens Relatieplanet zijn er elke dag meer dan 85.000 singles actief aan het daten en zijn hier reeds 200.000 relaties uit voort gekomen. Relatieplanet is een datingsite voor iedereen. Hoger opgeleiden, jongeren, ouderen, hetero’s en homo’s, iedereen is welkom. Omdat het ledenbestand zo divers is, is de kans groot dat je hier een goede match kunnen vinden wanneer je opzoek bent naar een relatie. Relatieplanet is de grooste van de top 10 beste dating sites in Nederland.

Klik hier en bezoek Relatieplanet nu!

 

2. Lexa – Score 9.4

Lexa wordt gezien als de grootste datingsite van Europa en is al jaren een serieuze speler in de Nederlandse markt van online dating. De website is sinds 2002 actief en telt meer dan 2 miljoen leden in Europa. Op Lexa kom je mensen tegen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar ook mensen die op zoek zijn naar een gezellige date en mensen of nieuwe vriendschappen. Met zo’n groot ledenbestand is de kans enorm groot dat jij vind waar je naar opzoek bent.

Het aanmaken van een profiel en het bekijken van profielen van andere singles is gratis. Het versturen en ontvangen van berichten is tegen betaling. Een betaald lidmaatschap bij Lexa is beschikbaar vanaf €9,95. Lexa is de grootste datingsite van Europa in de top 10 beste dating sites in Nederland

Klik hier en bezoek Lexa nu!

 

1. Pepper – Score 9.5

De Top 10 Beste Dating Sites in Nederland

Pepper is vooral groot in de Benelux en wordt hier dan ook gezien als de grootste datingwebsite in unieke bezoekers per maand. Wanneer we de Nederlandse en Belgische leden van Pepper bij elkaar optellen, dan wordt er een totaalaantal bereikt van maar liefst 3,3 miljoen maandelijks actieve leden.

Pepper is in een zeer korte tijd een van de grootste datingsites van Nederland geworden. De strategie van Pepper is altijd geweest om zichzelf af te zetten van de bestaande datingsites zoals Relatieplanet en Lexa en een verassend en verfrissend alernatief te vormen voor deze datingsites. Pepper is met name voor jongere singels, een passende datingsite. De datingsite Pepper is ontwikkeld door gebruikers van andere datingsites, welke niet tevreden waren over de mogelijkheden van andere datingsites. De datingsite blinkt daarom uit door de optimale gebruikerservaring.

Je kunt gratis een profiel aanmaken op deze site. Je kunt profielen, foto’s en oproepen bekijken van alle andere delen en zonder lidmaatschap heb je het recht om per dag vijf profielen aan te merken als interessant, waarop er een contact kan ontstaan. De kosten voor een lidmaatschap bij Pepper beginnen bij €10 per maand. Pepper is dan ook de beste van de Top 10 beste dating sites in Nederland

Klik hier en bezoek Pepper nu!

 

De scores in de vergelijking hoeven niet altijd te betekenen dat de beste geteste dating site ook voor jou de beste optie is. Om daadwerkelijk de dating site te vinden die het beste bij jouw interesses, leeftijd en voorkeuren past raden we je aan de dating vergelijker te gebruiken. Wanneer je nog suggesties hebt voor de top 10 beste dating sites in Nederland, dan horen wij het graag in de comments.