Dating Site Kortings Acties

Ben je opzoek naar korting en acties voor de beste Dating Sites in Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Elke maand maken wij een overzicht van de verschillende acties en kortingen van de bekangrijkste dating sites in Nederland. Door gebruik te maken van deze kortingen profiteer je van exclusieve acties zoals een tijdelijk gratis lidmaatschap of korting op een abonnement. Hier vind je een overzicht van De beste Dating Site Kortings Acties in Nederland.

 

Pepper.nl – Probeer nu Gratis

Pepper is een relatief nieuwe datingsite die in een aantal jaren tijd een flink ledenbestand heeft opgebouwd. Pepper is te vergelijken met social media. Het delen van foto’s en video’s is hier een belangrijk onderdeel van het online daten. Het doel van Pepper is om zo snel mogelijk van online naar offline daten te gaan.

Gratis proberen: Met het gratis abonnement van Pepper kan je een profiel aanmaken en likes uitdelen aan profielen die je leuk vind. Wil je chatten, dat kan maar dan moet je wel een betaald profiel aanmaken.

Klik hier en probeer Pepper.nl Gratis!

 

Lexa.nl – Probeer nu Gratis

Lexa.nl bestaat al meer dan 10 jaar en is de grootste datingsite van Nederland. Duizenden singles hebben dankzij Lexa.nl een relatie. Lexa.nl heeft zeer actieve ledenwerving, zo proberen ze singles te bereiken met o.a reclamespotjes op tv, radio en internet. Lexa is aangesloten bij het keurmerk veilig daten.

Gratis proberen: Registreer je nu geheel gratis bij Lexa.nl en gebruik de dating site 3 dagen gratis alvorens te moeten betalen.

Klik hier en probeer Lexa.nl Gratis!

 

De beste Dating Site Kortings Acties

 

Relatieplanet.nl – Probeer nu Gratis!

De beste Dating Site Kortings Acties

Volgens velen is Relatieplanet.nl de beste datingsite van Nederland! Relatieplanet is voor iedereen geschikt, werkt prettig, is al jaren succesvol en scherpt geprijsd. Relatieplanet.nl is al 7 jaar achtereen uitgeroepen tot populairste datingwebsite van Nederland en winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating. Tevens is Relatieplanet.nl als beste datingsite uit de test gekomen bij het Vara tv-programma Kassa.

Gratis proberen: Relatieplanet.nl bied een gratis “light” abonnement aan. Met het gratis abonnement kan je gebruik maken van de volgende funcionaliteiten: Onbeperkt toegang tot alle profielen, een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen, ontvangen berichten lezen en tot 5X interesse tonen in leuke singles. Wil je alle foto’s kunnen bekijken, berichten versturen of zien welke leden jouw profiel hebben bekeken dan zul je moeten overstappen naar een betaald abonnement.

Klik hier en probeer Relatieplanet.nl Gratis!

Match4me – Probeer nu Gratis

Match4me.nl is één van de grootste datingsites voor hoger opgeleiden en heeft reeds jarenlange ervaring met het bij elkaar brengen van hoger opgeleide singles. De site bestaat sinds 2002 en is niet meer weg te denken uit het gespecialiseerde datinglandschap. Match4me.nl is onlangs door TROS Radar uitgeroepen tot de beste datingsite in de categorie Hoger Opgeleiden Dating.

Gratis proberen: Met het gratis abonnement van Match4me kan je je eigen profiel samenstellen, tot 5 fotos op je profiel plaatsen, onebeperkt zoeken naar andere leden, 10 interesse berichten sturen per dag, oproepen bekijken en gratis reageren op leden. Met een betaald profiel kan je additioneel persoonlijke berichten sturen, zien wie je profiel bezocht heeft, onbeperkt interesse berichten sturen, het zoek profiel van andere leden zien en gebruik maken van de messenger.

Klik hier en probeer Match4me.nl Gratis!

 

Secondlove – Probeer nu Gratis!

Secondlove brengt je in contact met anderen en biedt je de kans op een flirt of date. Je kunt zowel online als offline mensen ontmoeten en zelf bepalen hoever je wilt gaat met jouw date. Alle profielen worden door Secondlove een voor een beoordeeld zodat je als gebruiker zeker kunt zijn van kwalitatieve gebruikers profielen.

Gratis proberen: Met de Gratis Secondlove versie kan je een profiel aanmaken, je krijgt onbeperkt toegang tot alle profielen, je kunt berichten ontvangen, winks versturen en zoeken in je regio. Met de betaalde versie kan je aditioneel chatten, berichten lezen en versturen, 15 nieuwe contactverzoeken per dag versturen, alle openbare fotos bekijken en onbeperkt profielen bekijken.

Klik hier en probeer Secondlove nu Gratis!

 

Heb je vragen of feedback over De beste Dating Site Kortings Acties in Nederland neem dan hier contact met ons op. Of ben je opzoek naar een dating site die echt bij je past, gebruik dan onze Dating Sites Vergelijker. Dating Site Kortings Acties.